Γυναίκα

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες»Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, 18:00

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη, με αφορμή την παράσταση Οθέλλος που θα ανέβει σύντομα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκηνοθετική ματιά του Αιμίλιου Χειλάκη, λέγοντας πώς «προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. «Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας σκηνοθέτης, σκηνοθετώ τις δικές μου δουλειές και που και που κάποια που θα μου πουν. Δεν τρελαίνομαι για το… σπορ αυτό, ο Αιμίλιος έχει περισσότερο πάθος και θεωρώ άθλο το να σκηνοθετείς ένα τέτοιο έργο» πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Μπέζος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού

Δημοσιεύτηκε ! 2021-06-20 18:00:00

Back to top button
el Greek
X