Γυναίκα

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου -Oι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με την κόρη της που θα πάρει το όνομα Paris.

«Γεννήθηκε το μωρό μου Paris! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

 

Στη συνέχεια η Τζούλια Αλεξανδράτου ενημέρωσε τους θαυμαστές της σχετικά με τον τοκετό που συνέπεσε με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα καθώς και τα πρώτα συναισθήματα όταν αντίκρισε την κόρη της.

«Χιονισμένες γέννες είχαμε. To πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Δεύτερον της μίλησα λίγο. Hi Paris …και με ύφος και λίγο αγένεια θα έλεγα δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Φαίνεται πολύ έντονη προσωπικότητα και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος.», σχολίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το διάστημα της εγκυμοσύνης της η Τζούλια Αλεξανδράτου συχνά φωτογραφιζόταν με την φουσκωμένη κοιλιά της, αν και είχε πει ότι θα δημοσίευε αποκλειστικό υλικό στον λογαριασμό της στο Only Fans.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα γνωστό σχετικά με τον σύντροφό της. Aρκέστηκε στο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί, προσθέτοντας πως όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνον και τη ζωή της να μπουν στο only fans.
Δημοσιεύτηκε ! 2023-02-07 10:20:52

Back to top button