Γυναίκα

Αλέξης Κούγιας: Ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον υποδυθεί στο Netflix;

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την δίκη της μητέρας από την Πάτρα, την συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών, αλλά έριξε για ακόμα μια φορά τα βέλη του στον Πέτρο Κουσούλο, ενώ απάντησε ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον υποδυθεί στο Netflix.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Δεν ξέρω τι έχετε και καλείτε στις εκπομπές αυτόν τον τύπο (σ.σ Πέτρο Κουσουλό). Δεν ξέρω αν σας παίρνει τηλέφωνο. Έχει κάνει ποινικού ενδιαφέροντας πράξεις εις βάρος μου, θα το καταλάβετε τις επόμενες ημέρες, όταν θα παραλάβει μια αγωγή με όλα τα πρωτοσέλιδά του, με όλα όσα λέει για εμένα με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή. Τότε θα καταλάβει πως όσο και αν έχει προσωπική σχέση με την εισαγγελέα – το τονιζώ, γιατί δεν είμαι εκτός πραγματικότητας – δεν θα τον σώσει τίποτα. Θα καταδικαστεί ποινικά και θα με αποζημιώσει».

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον ενσαρκώσει στο Netflix, αν η υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα γίνει σειρά και ο Αλέξης Κούγιας απάντησε γελώντας: «Δεν μπορεί κανένας να με υποδυθεί».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-01 15:30:39

Back to top button