Γυναίκα

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Κριέ ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που κατά το πρώτο μισό του θα έχεις σε προτεραιότητα τη δουλειά, η οποία φαίνεται πως θα υπερισχύσει έναντι της προσωπικής σου ζωής. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα της δουλειάς με αποτέλεσμα προσωπικές γνωριμίες, ραντεβού και αισθηματικές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο να μείνουν λίγο πίσω. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει από τις 13/2 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, λίγες ημέρες μετά (16/2) θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ξεκούραστο περισσότερο «ανάλαφρο» και εξωστρεφές για εσένα, δίνοντας σου τις ευκαιρίες αλλά και τις «αφορμές» να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τις 13/2 φαίνεται πως θα προκύπτουν περισσότερες ευκαιρίες για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου, να βγείτε, να δείτε αγαπημένους σας φίλους και να ασχοληθείτε με εξίσου αγαπημένες σας δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιον που θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για να ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις για προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι και τα μέσα του μήνα θα είναι βοηθητική για αυτά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το ευρύτερο σου περιβάλλον και οι απόψεις σας -ακόμα και οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν στις συζητήσεις σας- τελικά να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Νέες γνωριμίες είναι εξίσου πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια μετακινήσεων, κοινωνικών επαφών αλλά και ταξιδιών καταδεικνύοντας πως το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει κάτι νέο.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε και τον κοινό ελεύθερο χρόνο που θα έχεις με το σύντροφό σου αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει για να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Από τις 13/2 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου -στις 16/2 θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη- θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα αλλάξει προτεραιότητες και φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Λόγω του ότι σταδιακά θα αρχίσουν να κερδίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, προσπάθησε να κερδίσεις έδαφος στις προσωπικές/αισθηματικές σου υποθέσεις κατά το πρώτο μισό του μήνα, που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που ενδεχομένως να δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς η εσωστρέφεια που θα υπάρχει κατά το πρώτο μισό του μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη μίας σχέσης ή μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, οι οποίες με τη σειρά τους να σου δημιουργήσουν διάφορες ανησυχίες. Όσο ο Άρης και η Αφροδίτη παραμένουν στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 12 και 15/2 αντίστοιχα, θα υπάρχει μία συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία μπορεί να σου δημιουργεί διάφορες σκέψεις που με τη σειρά τους θα φέρνουν ανησυχία. Μόλις ο Άρης και η Αφροδίτη περάσουν στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου στις 13 και 16/2 αντίστοιχα, η διάθεση θα αλλάξει η εξωστρέφεια θα κάνει δυναμική επανεμφάνιση και σταδιακά θα απομακρυνθείς από τις αρνητικές σκέψεις και οτιδήποτε σου δημιούργησε ανησυχία το προηγούμενο διάστημα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς θα υπάρχει μία κτητική διάθεση αλλά και έντονα συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως κατά διαστήματα να δημιουργούν ένα έκρυθμο κλίμα στη σχέση σου. Μετά τις 13/2 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερες ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, εξόδους, πολύ πιθανό και ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος στις αρχές αυτού του μήνα μπορεί να προκύψουν κάποια διλήμματα σχετικά με μία σχέση ή γνωριμία του παρελθόντος, προσπάθησε να μη βασιστείς μόνο στα συναισθήματα αλλά και σε άλλα δεδομένα προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, μάλιστα ίσως σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο κοινωνικό σου περιβάλλον και η συνάντηση σας μπορεί να γίνει μέσω κοινών γνωστών, συγγενών ή κουμπάρων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει φέρνοντας ευκαιρίες για τον τομέα των σχέσεων καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω καταδεικνύει πως κάποια απαιτητικά ζητήματα τα οποία αφορούν μία σημαντική προσωπική σου σχέση ή μία γνωριμία μπορούν να διευθετηθούν ή να βελτιωθούν. Βέβαια εκτός από την Αφροδίτη θα βρίσκεται και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο καταδεικνύοντας πως θα υπάρχουν στιγμές που η ένταση θα «κερδίζει έδαφος», όμως αυτές θα είναι αρκετά λιγότερες. Από τις 13/2 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και λίγες ημέρες μετά (16/2) θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, καταδεικνύοντας πως το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου θα φέρει άλλες προτεραιότητες για εσένα. Θέματα του οικονομικού τομέα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στη διαχείριση του ώστε να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό με αφορμή μία τυχαία συνάντηση ή ακόμα και ένα μήνυμα/τηλεφώνημα να αρχίσει να σε απασχολεί ξανά μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία όμως αντί να ξεκαθαρίσουν πιθανό να μπερδέψουν μία κατάσταση, ιδιαίτερα αν αυτή έχει και κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αυτό δεν είναι κάτι που θα κρατήσει για πολύ καθώς από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι ευκαιρίες για τον αισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Λέων ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που κατά τη διάρκεια του θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα σχέσεων, γνωριμιών καθώς και αισθηματικών υποθέσεων. H παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω έως και τα μέσα του μήνα καταδεικνύει πως η καθημερινότητα θα είναι αρκετά απαιτητική και μπορεί να σου αλλάζει λίγο τα σχέδια που έχεις για την προσωπική σου ζωή είτε κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις με το σύντροφό σου. Από τις 13/2 που θα περάσει ο Άρης το ζώδιο του Υδροχόου (στις 16/2 θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο) θα αρχίσεις να δίνεις προτεραιότητα σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η παρουσία του Άρη ακριβώς απέναντι σου καταδεικνύει πως ο σύντροφος σου ίσως να έχει περισσότερη ένταση αυτό το διάστημα, προσπάθησε να μη «ρίξεις λάδι στη φωτιά» καθώς μέσω της συζήτησης και του διαλόγου θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε ένα «πεδίο μάχης». Το καλό νέο είναι πως με την παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης και διευθέτησης ζητημάτων που μπορεί να προκύπτουν σε μία σχέση – γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα θα σου δημιουργήσει πιο έντονα την ανάγκη να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις κάνει μία γνωριμία το προηγούμενο διάστημα είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα σχέση, μία νέα γνωριμία ακόμα και ένας νέος έρωτας ανήκει στα πιθανά σενάρια για το πρώτο μισό του μήνα, που φαίνεται πως θα έχει ιδιαίτερη κινητικότητα όσον αφορά γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις αλλά και ραντεβού! Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η έντονη παρόρμηση που θα δημιουργούν τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης σε αυτή τη θέση, καθώς θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που ενδεχομένως να χρειάζονται μία δεύτερη σκέψη.

Από τις 13/2 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνά στον Υδροχόο λίγες ημέρες μετά (16/2) τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, αλλάζοντας και τις προτεραιότητες σου, που όπως φαίνεται κατά το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου θα είναι διαφορετικές. Τα ζητήματα της καθημερινότητας θα έρθουν σε προτεραιότητα για εσένα, κάτι που θα αφήσει λίγο πίσω την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο για εσένα και το ταίρι σου να υλοποιήσετε κάποια σχέδια και να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε, καθώς μετά τις 13/2 σταδιακά η καθημερινότητα θα αρχίσει να γίνεται πιο απαιτητική με περισσότερες υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σταδιακά θα αλλάξει την ενέργεια που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή και οτιδήποτε αφορά προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τα μέσα του μήνα καταδεικνύοντας πως κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να μην σε αφήσουν να υλοποιήσεις είτε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- να αφιερώσεις την προσοχή σου σε μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Στις 13/2 θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 16/2 θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη, καταδεικνύοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι «μεταμορφωτικό» για εσένα.

Μία νέα γνωριμία, ένας νέος έρωτας ή η εμφάνιση ενός προσώπου που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια γι’ αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα συναισθήματά που θα δημιουργηθούν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου θα είναι έντονα και θα χρειαστούν προσεκτική διαχείριση ώστε να μη δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου καταδεικνύουν πως με κάποιο τρόπο η προσωπική σου ζωή, τα συναισθήματά, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα βρεθούν στο προσκήνιο μετά τις 13/2 και θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις οι οποίες πιθανόν να αλλάξουν τελείως το τοπίο στον αισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ ο Φεβρουάριος ξεκινά αστρολογικά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (5/2) καταδεικνύοντας πως οι πρώτες ημέρες του μήνα θα φέρουν κάποιες συζητήσεις και κινήσεις οι οποίες θα αφορούν τη διαχείριση οικογενειακών υποχρεώσεων και υποθέσεων του σπιτιού. Βέβαια όσο η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω (μέχρι τα μέσα του μήνα περίπου) θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, να βρεις τρόπο να «σπάσεις τον πάγο» σε μία συζήτηση που θα έχεις μαζί του ή να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να έχει κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις όμως θα φέρει και ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς.

Από τις 13/2 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου -λίγες ημέρες μετά (16/2) θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο- φαίνεται πως σταδιακά θα αρχίσει να δημιουργείται μεγαλύτερη συναισθηματική εσωστρέφεια και η ανάγκη να «τακτοποιήσεις» σκέψεις, αποφάσεις και συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση πολύ περισσότερο αν μένεις μαζί με το ταίρι σου φαίνεται πως μπορεί να πάρετε μία σημαντική απόφαση η οποία θα αφορά το χώρο που ζείτε. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εσωστρέφεια μπορεί να μη φέρει γρήγορες εξελίξεις σε μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει, όμως θα προετοιμάσει το έδαφος για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη ο Φεβρουάριος θα είναι ένας επικοινωνιακός και εξωστρεφής μήνας, κάτι το οποίο θα αρχίσει να διαφαίνεται σταδιακά όσο προχωρούν οι ημέρες του. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω καταδεικνύουν πως οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου ενδεχομένως να φέρουν περισσότερες σκέψεις για τα οικονομικά, καθώς και λίγο τρέξιμο για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν αυτό τον τομέα. Από τις 13/2 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 16/2 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται πως η διάθεση σου θα γίνει περισσότερο εξωστρεφής και θα αρχίσεις να αναζητάς περισσότερο χρόνο για πράγματα τα οποία σου δημιουργούν συναισθηματική πληρότητα.

Η επαφή με φίλους, η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, η ενασχόλησή σου με δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν όπως επίσης και κάποιο ταξιδάκι είναι μέσα στα πιθανά σενάρια για το δεύτερο μισό αυτού του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις το ταίρι σου εκτός των σχεδίων σου καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκουραστείτε αλλά και να αλλάξετε παραστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρξει μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον ή είναι εξίσου πιθανόν να σε φλερτάρει ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στο στενό σου περίγυρο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε ο Φεβρουάριος μπορεί να ξεκινήσει «υπενθυμίζοντας» σου κάποιες υποχρεώσεις -καθώς με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου φαίνεται πως υπάρχει αρκετό τρέξιμό στην καθημερινότητα σου- όμως αυτές δεν θα σε απασχολήσουν για πολύ ακόμα. Εκτός από τον Άρη βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργώντας μία παρόρμηση σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα αν έχεις κάνει μία νέα γνωριμία. Μην αφήσεις τη βιασύνη που θα υπάρχει γενικότερα στη ζωή και την καθημερινότητά σου αυτό το διάστημα να «εισβάλει» και σε προσωπικές υποθέσεις, καθώς αυτές θα χρειαστούν μία διαφορετική προσέγγιση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τις 13/2 που ο Άρης θα φύγει από το ζώδιό σου θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες/αφορμές για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω πράγματα τα οποία σας είχαν φέρει σε αντιπαράθεση το προηγούμενο διάστημα. Στις 16/2 περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα της θέση καταδεικνύει πως η συναισθηματική ασφάλεια θα είναι αυτή που θα έχει προτεραιότητα για εσένα και θα καθορίζει τις αποφάσεις και τις επιλογές σου. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα αρχίσει να δημιουργείται αργά αλλά σταθερά ένα ειδύλλιο, πολύ πιθανόν αυτό να είναι με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και ξέρεις αρκετά πράγματα για εκείνο. Η Αφροδίτη από αυτή τη θέση θα τονίσει την ανάγκη για σταθερότητα, αποφεύγοντας επιλογές που θα μπορούσαν να φέρουν «εκπλήξεις» και να δημιουργήσουν συναισθηματικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε ο Φεβρουάριος ξεκινά αστρολογικά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου (5/2) κάτι που δείχνει πως κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν αρκετές επαφές, συζητήσεις, ραντεβού και μία επικοινωνιακή διάθεση που θα κάνει την εμφάνιση της στα παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου θα συμβάλλει στο να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως ένα πολύ σημαντικό διάστημα θα ξεκινήσει από τις 13/2 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου. Ο Άρης θα σε βάλει σε δράση και λίγες ημέρες μετά και η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο (16/2) θα φέρει σε προτεραιότητα τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Αφροδίτη και Άρης θα «συνεργαστούν» άψογα ώστε να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και να εκπληρώσεις κάποιους προσωπικούς σου στόχους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τις 13/2 θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία μπορεί να είχαν δημιουργήσει μία απόσταση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς θα δημιουργηθεί έντονα μια διάθεση ξεκαθαρισμάτων και αλλαγών! Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας θα είναι καθοριστικός για τον αισθηματικό τομέα καθώς φαίνεται πως κατά το δεύτερο μισό του θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή με την εξέλιξη μιας γνωριμίας ή με μια νέα πολύ σημαντική γνωριμία, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και μεταβαλλόμενη διάθεση, με αποτέλεσμα κάποιες ημέρες του να φέρουν αρκετή εσωστρέφεια και κάποιες άλλες να δημιουργούν έντονη εξωστρέφεια. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω (μέχρι τα μέσα του μήνα περίπου) καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω κοινών φίλων και γνωστών ή απλώς να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου, τις εξόδους σας αλλά και το φλερτ! Κάποιες στιγμές ενδεχομένως να υπάρχουν σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργούν συναισθηματική εσωστρέφεια, όμως αυτές θα είναι σαφώς λιγότερες, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα.

Από τις 13/2 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου -λίγες ημέρες μετά θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη (16/2)- θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα νιώθεις όλο και πιο συχνά την ανάγκη να κρατήσεις σκέψεις, συναισθήματα, πιθανόν και μία νέα γνωριμία ή μία κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή αποκλειστικά και μόνο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μυστικές συναντήσεις και επαφές με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου πράγματα τα οποία την αφορούν και να μην τον αφήσεις «στο σκοτάδι».

Πηγή: myastro.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-02-02 11:00:17

Back to top button