Παράξενες ειδήσεις

Ίσως η ωραιότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή: Η κόρη της Εύης Αδάμ, Νεφέλη Λιβιεράτου είναι πραγματικά μια κούκλα

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο, έκανε ένα μοναδικό ταξίδι στη Γροιλανδία, παρέα με την αδελφή της, Δανάη με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι δύο αδερφές να σπάνε κάθε ρεκόρ στα likes

Μάλιστα, οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, πριν από λίγες ημέρες, άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στους πάγους, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Η Νεφέλη μόλις είχε πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath και οι δύο αδελφές έφυγαν σχεδόν κατευθείαν για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι.

Νεφέλη Λιβιεράτου στη Γροιλανδρία με τη Δανάη

Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν, η τοποθεσία δεν αναγραφόταν, απλώς έβλεπες το μαγικό τοπίο και έκανε υποθέσεις για τον προορισμό. Στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν πολύ περισσότερο υλικό και αποκάλυψαν πως το ταξίδι τους ήταν στη Γροιλανδία.

Η Γροιλανδία είναι το μεγαλύτερο νησί της γης και η μεγαλύτερη εξαρτώμενη περιοχή του κόσμου, με βάση την έκταση. Μπορεί η χλωρίδα της να είναι περιορισμένη, ωστόσο, περίπου το 81% της επιφάνειάς της καλύπτεται από πάγο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα συγκλονιστικά πλάνα που βλέπουμε.

Οι δύο αδελφές, οι οποίες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, άρχισαν να κάνουν stories στο Instagram, με τα οποία έδειχναν ότι βρίσκονταν στους πάγους πάνω σε κάποιο πλοίο.

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία, προκειμένου να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College, στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath, όπου βρέθηκε για την αποφοίτηση της αδερφής της και μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει.

Η Δανάη συνόδευσε την ανάρτησή της με τη λεζάντα «Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή».
Δημοσιεύτηκε !

Back to top button
el Greek
X