Γυναίκα

Άρωμα Ελλάδας στη νέα capsule collection του Christian Louboutin-Η συνεργασία με τον εικαστικό Κωνσταντίνο ΚακανιάΤετάρτη 25 Μαΐου 2022, 08:30

 

Ο Christian Louboutin τιμά τον ελληνικό πολιτισμό και μας παρουσιάζει τη νέα capsule collection Greekaba, σε συνεργασία με τον εικαστικό και στενό φίλο του, Κωνσταντίνο Κακανιά.

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, απεικονίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Louboutin στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια. Ο ήρωάς μας συνοδεύεται από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Κακανιά, την εκκεντρική κυρία Τεπενδρή και το πιστό της σκυλάκι.


  

Τσάντες και παπούτσια με την υπογραφή του κορυφαίου οίκου αναδεικνύουν την ελληνική δεξιοτεχνία μέσα από τα πλέον πολυτελή υλικά, κλείνουν το μάτι στις παραστάσεις των αρχαιοελληνικών αμφορέων και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν την αισθητική ταυτότητα του brand με τη γνώριμη, παιχνιδιάρικη τεχνοτροπία του Κωνσταντίνου Κακανιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό, και συγκεκριμένα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από εννέα οργανώσεις που υποστηρίζουν παιδιά, νέους ενήλικες με αναπηρίες και τις οικογένειές τους.


Η συλλογή Greekaba θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου σε επιλεγμένες μπουτίκ, στις μπουτίκ Enny Monaco και online παγκοσμίως.

Δείτε items της νέας συλλογής:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού

Δημοσιεύτηκε ! 2022-05-25 08:30:00

Back to top button
el Greek
X