Ειδήσεις που έφυγαν

Βλέπετε ειδήσεις 24 ωρου

NewsIT Ειδήσεις σήμερα

 • Κύπρος: Έμβασμα 610.000 ευρώ από την Ε.Ε. για μεταφορά ιατροφαμακευτικού εξοπλισμού από την Κίνα
  by naftemporiki.gr on 26 Ιανουαρίου, 2021 at 21:45

  Θετικά αξιολογήθηκε η πρόταση που υπέβαλε το υπουργείο Μεταφορών της Κύπρου προς τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κάλυψη του κόστους μεταφοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού και αναλωσίμων από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. 

 • Πέντε έργα διαχείρισης βιοαποβλήτων στην Κρήτη
  by naftemporiki.gr on 26 Ιανουαρίου, 2021 at 21:49

  Με πέντε έργα διαχείρισης βιοαποβλήτων που αφορούν στην ανάπτυξη συστημάτων χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων, στην κατεύθυνση της προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης, ενισχύεται η Κρήτη. Τα έργα, που με απόφαση του περιφερειάρχη εντάσσονται στο Ταμείο Συνοχής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ, έχουν προϋπολογισμό 2.520.147,50 ευρώ. 

 • Νοσεί από κορωνοϊό ο Μεξικανός κροίσος Κάρλος Σλιμ
  by naftemporiki.gr on 26 Ιανουαρίου, 2021 at 21:53

  Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Λατινική Αμερική και μεταξύ των πλουσιότερων στον κόσμο, ο μεξικανός δισεκατομμυριούχος Κάρλος Σλιμ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 • «Οδηγός θεραπείας από τον βιασμό»
  by naftemporiki.gr on 26 Ιανουαρίου, 2021 at 21:55

  Ο βιασμός αποτελεί απειλή για κάθε γυναίκα και μια ιδιαίτερα επώδυνη εμπειρία που αφήνει βαθιά τραύματα. Στη δύσκολη πορεία της ανάνηψης απαραίτητος είναι ένας έμπειρος σύμβουλος ψυχολόγος, που θα αναλάβει να ανασυνθέσει το θρυμματισμένο ψυχικό κόσμο του θύματος. Ουσιώδη ρόλο θα διαδραματίσουν οι φίλοι, οι συγγενείς, ο σύντροφος, αλλά  και  η ίδια η γυναίκα, καθώς η προσπάθεια υπέρβασης του τραύματος πέφτει αναπόφευκτα στους ώμους της.

 • Ποια δημοτικά δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
  by naftemporiki.gr on 26 Ιανουαρίου, 2021 at 21:56

  Υπό συνεχή επικαιροποίηση βρίσκεται η λίστα του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας δομών εκπαίδευσης εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

  Feed has no items.