Ειδήσεις που έφυγαν

Βλέπετε ειδήσεις 24 ωρου

Newsit.gr Ειδήσεις σήμερα

 • Reports point to a Eurogroup compromise of around 500bln euros to deal with economic fallout from coronavirus
  by naftemporiki.gr on 9 Απριλίου, 2020 at 22:14

  Eurozone finance ministers pointed to a “successful” conclusion’s to Thursday’s Eurogroup meeting, with “success” in this instance being a reported credit line of 500 billion euros towards member-states for dealing with the punishing effects of the ongoing coronavirus pandemic on the European economy.&nbs

 • Σταϊκούρας: Συμφωνήθηκε άμεσο πακέτο μέτρων 500 δισ. ευρώ και δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης
  by naftemporiki.gr on 9 Απριλίου, 2020 at 22:21

  Άμεσο πακέτο μέτρων ύψους 500 δισ.ευρώ με κεφάλαια από τον ΕΣΜ και την ΕΤΕπ αλλά και τη δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης  σε δεύτερο χρόνο αποφάσισε το σημερινό Eurogroup, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Χ.Σταϊκούρα.

 • Κορωνοϊός : Δωρεά ενός εκατ. δολαρίων από Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ
  by naftemporiki.gr on 9 Απριλίου, 2020 at 23:44

  Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ προστίθενται στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα διασημοτήτων που συμβάλλουν στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

 • άκυρο
  by naftemporiki.gr on 10 Απριλίου, 2020 at 04:00

  Ασθενική ζήτηση και χαμηλές τιμές παραγωγού συνθέτουν την εικόνα της αγοράς αμνοεριφίων. &nbs

 • Eurogroup: Καταρχήν συμφωνία για μέτρα μισού τρισ. ευρώ – Πολλές οι άγνωστες μεταβλητές
  by naftemporiki.gr on 10 Απριλίου, 2020 at 04:41

  Σε καταρχήν συμφωνία προκειμένου να διατεθεί μισό τρισεκατομμύριο ευρώ για να στηριχθούν οι ευρωπαϊκές οικονομίες, που δέχονται βαρύ πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού, κατέληξαν την Πέμπτη οι υπουργοί Οικονομικών μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup. «Σήμερα απαντήσαμε στο αίτημα των πολιτών μας για μια Ευρώπη που βοηθά», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο προσθέτοντας ότι τα μέτρα που συμφωνήθηκαν ήταν αδιανόητα πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως είπε, η συμφωνία στηρίζεται σε τρεις άξονες: τη στήριξη των εργαζομένων με την ενίσχυση των εθνικών συστημάτων για την προστασία από την ανεργία με ένα πακέτο 100 δισ. ευρώ, τη στήριξη των επιχειρήσεων, ιδίως των μικρομεσαίων, με δάνεια ύψους 200 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και τη στήριξη των μελών με πιστωτικές γραμμές από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας που αντιστοιχούν στο 2% του ΑΕΠ κάθε χώρας.