Ψάχνω δουλειά

Οι τελευταίες αγγελίες στο λεπτό είναι εδώ….

 • Βρες δουλειά σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11)
  by NIKOSP on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:15

  Επιλεγμένες αγγελίες εργασίας σε ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11) Κλικάρετε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες για να βρείτε εργασία για ανέργους του ΟΑΕΔ και μη. Θέσεις για εργάτες, υπαλλήλους, σούπερ μάρκετ, γραμματείς, υπαλλήλους εστίασης, τεχνίτες, εργασία από το σπίτι κ.α. 30 αγγελίες εργασίας για Αττική 90 ευκαιρίες εργασίας στη Θεσσαλονίκη ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK […] The post Βρες δουλειά σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11) first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες
  by Editor on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:14

  Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες. Δείτε παρακάτω σημαντικές ειδήσεις για εργασιακά, καθώς και θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ αλλά και σε ΟΑΕΔ και άλλους δημόσιους οργανισμούς, όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και όλα τα νέα για επιδόματα και πληρωμές. Πατήστε πάνω στους συνδέσμους για να δείτε λεπτομέρειες. Ζητούνται […] The post Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ: Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo)
  by ageliesergasias.gr on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:13

  Τι ακριβώς είναι το Neuvoo: Το neuvoo.gr είναι μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Ξεκινώντας την ιστορία του από τον Καναδά, όπου το όνομα του είναι συνώνυμο με την ‘αναζήτηση θέσεων εργασίας’, μετράει παραπάνω από 3 χρόνια στην elite του τομέα του. Οι 15.000.000 θέσεις για εργασια που μπορεί κάνεις να […] The post ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ: Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αγγελιών (Neuvoo) first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • Μέσα στο Δεκέμβριο οι αιτήσεις για 2.600 προσλήψεις στο Στρατό
  by Editor on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:11

  Δείτε επίσης: Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες Eπiσπεύονται οι διαδικασίες προκειμένου μέχρι το τέλος του 2020 να έχουν εκδοθεί οι αρχικές προκηρύξεις και στις αρχές του 2021 να καταταχθούν οι πρώτοι 1.600 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) και 1000 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (Ο.Β.Α.). ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ Συνολικά θα γίνουν προσλήψεις 1.600 […] The post Μέσα στο Δεκέμβριο οι αιτήσεις για 2.600 προσλήψεις στο Στρατό first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 114 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ
  by Editor on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:11

  Δείτε επίσης: Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες Νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ – Δείτε την προκήρυξη ΑΣΕΠ που αφορά 114 προσλήψεις. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΑΣΕΠ – ΔΕΗ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό δέκα τεσσάρων (114) ατόμων για την κάλυψη εποχικών […] The post ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 114 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • ΕΡΓΑΣΙΑ σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11)
  by NIKOSP on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:10

  ΕΡΓΑΣΙΑ σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11): Σας βρίσκουμε καθημερινά νέες αγγελίες εργασίας για Θεσσαλονίκη και Αθήνα από τα σημαντικότερα και δημοφιλή χρήσιμα sites αγγελιών όπως το kariera.gr, το skywalker.gr, τη Χρυσή Ευκαιρία, το aggeliopolis.gr και άλλα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΜΗ: ΕΡΓΑΣΙΑ σε Αθήνα και Αττική […] The post ΕΡΓΑΣΙΑ σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26-11) first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • Ψήστες, Μάγειρες, Σερβιτόροι, Delivery και άλλες θέσεις εστίασης για Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική
  by NIKOSP on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:09

  Βρείτε όλες τις θέσεις εργασίας στον κλάδο της εστίασης σε Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική Ψήστες, Μάγειρες, Σερβιτόροι, Delivery και άλλες θέσεις εστίασης για Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική The post Ψήστες, Μάγειρες, Σερβιτόροι, Delivery και άλλες θέσεις εστίασης για Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.

 • ΟΑΕΔ: Στο τραπέζι η εξάμηνη καταβολή για το επίδομα ανεργίας και όχι για 12 όπως σήμερα
  by Editor on 25 Νοεμβρίου, 2020 at 20:08

  Δείτε επίσης: Αιτήσεις για 1.140 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις εργασίας σε Δήμους, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Εταιρείες Την εκ βάθρων αλλαγή του ύψους, αλλά και του τρόπου χορήγησης του επιδόματος ανεργίας προτείνει η έκθεση Πισσαρίδη, λαμβάνοντας βέβαια ως δεδομένο ότι ο ΟΑΕΔ θα υποστηρίζει περισσότερο τους ανέργους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ Το ύψος […] The post ΟΑΕΔ: Στο τραπέζι η εξάμηνη καταβολή για το επίδομα ανεργίας και όχι για 12 όπως σήμερα first appeared on Αγγελίες και θέσεις εργασίας.